14 günlük maaş farkı nasıl hesaplanır?

a-14 günlük brüt ödeme: Bulunan miktar 31'e bölünüp 14 ile çarpılarak, ödenecek olan 14 günlük brüt maaş zammı farkı hesaplanmış olacak.

KBS 14 günlük maaş farkları nasıl yapılır?

  1. 1 9 9 2.
  2. 14 Günlük Maaş Farkı 14 günlük maaş farkı Kamu Bilgi Sistemi (KBS) modülüne girilerek hesaplaması yap rılır. 14 günlük maaş bordrosu alınarak kontrol edilir. Kontrol tamamlandıktan sonra Maaş Heseplama ekranından Bordro İcmal, Ödeme Emri ve Gerçekleş rme Görevlisine gönder butonları klanır.

14 günlük maaş farkları ne zaman?

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacak.

Maaş farkları ne zaman ödenecek?

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK? Emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

Ek mahiyette kesenek bildirimi nasıl yapılır?

Veriyi Sosyal Güvenlik Kurumuna göndermek için www.sgk.gov.tr. Web sayfasında e-sgk bölümünde bulunan Kesenek Bilgi Sistemine girilir. Kesenek Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilerek giriş yapıldıktan sonra Kesenek/Prim menüsünden Ek Mahiyette (Sadece Bir Dönem) tıklanır.

Maaş farkını kimler alabilir?

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını bu ay alacak. 22 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından yüzde 2.5 ilave zam maaşlara yansıtılacak ve bununla oluşan fark hesaplara yatırılacak.

Maas farkı ne zaman yatacak 2021?

5.179,79 TL ile 9.417,80 TL arasında değişen 2021 yılı ek ödeme tutarları harp veya vazife malulleri ile hak sahiplerinin banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gönderilerek 27 Ocak 2022 tarihinde ödenecektir.