Tubitak iş başvurusu nasıl yapılır?

İlana başvuruda bulunmak için "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur).

Tubitak ta nasıl işe girilir?

TÜBİTAK personel alımına başvuruda bulunmak için "www.tusside.tubitak.gov.tr" adresine gidin ve İş Başvuru Sistemine kayıt olun. Başvuru için özgeçmiş oluşturun. Sonrasında referans kod seçin ve istenilen tüm evrakları sisteme elektronik ortamda ekleyin. Bu yöntem dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Tubitak çalışanları hangi kanuna tabi?

Madde 37- Personel, 4857 sayılı İş Kanunu, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu, 278 sayılı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Kuruluş Kanunu ve bu kanunlara dayanılarak yayımlanan yönetmeliklerle diğer mevzuata göre tayin ve tespit olunup yürürlüğe konulan hükümlerin kendisi hakkında aynen uygulanmasını …

Tubitak başvuruları ne zaman 2021?

2.2.1 2021 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları 11 Ocak 2021 tarihinde başlar ve 17 Şubat 2021 tarihinde, saat 17.30'da sona erer. Başvurular https://e- bideb.

Tubitak 2022 başvuru ne zaman?

2.2.1 2022 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları 10 Ocak 2022 tarihinde başlar ve 18 Şubat 2022 tarihinde, saat 17.30'da sona erer. Başvurular, https://e- bideb.

Tubitak eleman alımı ne zaman?

TÜBİTAK Personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 15 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 06 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece İnternet üzeriden TÜBİTAK kariyer adresi üzerinden yağılacak. İş Başvuru sistemi yolu dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Tubitak da nasıl yazılır?

Sert ünsüzle biten kısaltmalar, ek aldıkları zaman okunuşta sert ses yumuşatılmaz: AGİK'in (AGİĞ'in değil), CMUK'un (CMUĞ'un değil), RTÜK'e (RTÜĞ'e değil), TÜBİTAK'ın (TÜBİTAĞ'ın değil) vb.